Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. június 12. 14:00 - csubeszshuriken

Tizenöt éves lett Rubber Johnny - Boldog születésnapot barátom

maxresdefault_4_14.jpgEsős őszi napokon, egy másik alkalommal pont pünkösdkor, de karácsony estéken is eszembe szokott jutni az arcod, a hangod, olyankor mindig megnézem ezt a videót. Nekem a szemmel szinte  láthatatlan változások misztikumáról és az abszolút pozitív hozzáállásról szól.  Rád kerestem már az összes létező platformon, hiszen még a kiskutyád nevét sem tudom, pedig egyszer még ajándékot is vettem neki. Rengeteg benne a kérdés, alig tudok rólatok valamit. Összesen hat perc, egy születésnapi dátum és ennyi. Ha olvasod ezt, kérlek jelentkezz be nálam Johnny! Boldog születésnapot barátom! 

Pontosan tizenöt évvel ezelőtt, 2005 júniusában jött ki a kedvenc videóm, amit Chris Cunningham rendezett és egy Aphex Twin cucc promóciója lett volna, de az közben komplett történetté bővült. Johnnyt maga  rendező játssza és az egyik legextrémebb okosság, amit valaha láttam. Semmi sem az ugyanis, aminek elsőre látszik. Johnny kicsit fura, de ahogy éjszaka a kutyájával bolondozik, az nagyon ari. Vannak dolgok, amik végett tökre tudok vele azonosulni. Mélységesen felháborít, hogy a youtube képes volt törölni ezt a pörgős portrét! 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr9315804304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása