Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. június 22. 18:00 - csubeszshuriken

Truth Cult - Off Fire (Pop Wig Records, 2020)

a0547659096_10.jpgMár sokszor kiderült, hogy lehet ezt  jól csinálni. Egy jellegzetes hangzást, egy hangulatot elkapni és kurva nagyot nosztalgiázni. Igazából az Off Fire című lemezen is ez történik és szóban nehéz is ennél többet hozzátenni. Protester, Joe Biden, Post Pink és Red Death tagok bandája, akik ezúttal egy tíz számos albumot hoztak össze nagyon konkrét Revolution Summer hardcore-punk hatásokkal. Rites of Spring, Dag Nasty, Fugazi, vagyis Washingtonból és abból az időszakból minden játszik, de néhol a Black Flag, a Code of Honor és a Big Black is bevillan.  

Szóval napsütés, Washington DC, Kalifornia, meg a stílus leginkább dallamos oldala. Szerintem nagyon üdítő ez az anyag, kurva jól nyomja ez a négy baltimorei fiatal. A csaj a hangjából rakhatott volna bele többet, ahol beleénekel, azok a számok sokkal jobbak lettek. Nem mellesleg viszont, mint basszusgitáros is nagyon fasza, ezek a szólok is sokat húztak rajta, A Revolution of Collection, Vacuum of Faith című számok miatt, ez piszkosul nem egy egyszer meghallgatom lemez, annál simán több van benne. Korábban volt már kislemez, de most rádupláztak a hipszterek és nagyon jól tették. Truth Cult elvitte a hétfő estét.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr8915907696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása