Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. június 05. 18:00 - csubeszshuriken

Vile Spirit - Scorched Earth (Quality Control HQ, 2020)

a4206317330_10.jpgQuality Control or die! Itt a következő tipikusan angol, téglával való halántékon baszás, mocskosul kemény, középtempós gyomrozás, eszeveszett kiáltozás. Aki ismeri ezt a színteret, annak nyilván csupa jót jelent, hogy a Vile Spirit a Gutter Knife, a Saliva és a Chubby and The Gang tagjainak új bandája. Ezzel pedig sok mindent egyből el is mondtam, de ez még sem minden.

Annál ugyanis ez sokkal megátalkodottabb cucc lett, mintsem hogy ennyivel körül lehessen írni. A beton hardcore menetelésbe ők olyan kedvencek hatásait építették be, mint a United Mutation és az Integrity, de én meg azt hallom, hogy hangzás terén az egész olyan súlyos, mint egy Dead in the Dirt / Hoax keverék. Baszottul elkapták a barbár dobok és a kicsontozó középtempók ízét, az efféle zajos és geci gonosz témákkal szednek darabokra. Kurva jó, hogy a műfaj ezt a vadállatot is létrehozta. A Vile Spirit meg tolja, az egész különben rohadt beteg. A HAARM, a City Hunter és a Halshug is pont ilyen agresszívek, nagyjából ezekkel mozognak egy szinten. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1515743174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása