Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. május 02. 20:30 - csubeszshuriken

Egy ritka jó videó - Jön az új Vile Creature

58543246_2332970803628832_6655127502475755520_o.jpgRészemről abszolút kijár a tisztelet minden olyan kiadónak, ahol igazán kreatív, underground bandákat támogatnak és lehetővé teszik, hogy továbbra is helye legyen az igényes fizikai formátumnak. Arról nem is beszélve, amikor az adott albumokat még megfejelik egy-két olyan árnyaltabb videóval, mint például ez is itt. Az új Vile Creature lemez első publikus tételéhez ugyanis klipet készítettek és pont olyat, amilyet az ilyen mély tónusú, felkavaró zene megérdemel.

Amit a kanadai duó nyom, egyébként nagyon súlyos, bennfentes doom, de érzelmileg is telített, amiről nekem leginkább a Thou és Bongripper jut eszembe. A lentebb található szám alapján is abszolút ez jön le. A Glory! Glory! Apathy Took Helm! album a sorban amúgy már a harmadik lesz és hivatalosan június 19-én jelenik meg. Az öt számos anyagot ezúttal a Prosthetic Records gondozza, az album promóciója pedig ebbe a fenséges videóba lett becsomagolva. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7415655662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása