Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. június 21. 18:00 - csubeszshuriken

Neuropunk Boostergang - Jön az új Expander lemez

0020521421_10.jpgA pusztulást vizionáló Mad Max mozik rajongóinak már át van drótozva a tudatalattija és gyakorlatilag fel lettünk készítve az élhetetlen jövőre. A tudás, hogy a vízért és a benzinért ölni kell, bennünk már kajak csőre van töltve és tudjuk, hogy jönnek majd a rongyokba csavart, ótvar mutánsok, akik ennének a húsunkból. Szóval tök jó lesz! Kihívásokkal teli, egzotikus és küzdelmes. Ha pedig sikerül még valahol feltölteni a lejátszót, akkor üvölthet az Expander, a Neuropunk Boostergang lemez sokat segíthet az átállásban.  

A texasi banda három éve már szentelt egy lemezt a témának, szuper fejlett társadalmak öngyilkos technokráciája és bandákba verődő ellenállók, akik a nagyvárosok alá behúzódva nyomják a csatornapunkot. Az Endless Computer kurva jó elkapta azt a hangulatot, amit a Menekülés New Yorkból vagy az Emlékmás hoz, zaklatott, erőszakos és notórius. Geci  meredek gázálarcos metal / punk ez, az új lemeznél pedig ráadásul Kurt Ballou lesz a hangzásért felelős nagy mágus. A Hyper-Flesh Aedificium ehhez mérten szól úgy ahogy. Fúrja magát az arcodba, mint egy féreg, amit már a gépek hoztak létre. Augusztusban érkezik a lemez.  

Címkék: keverés expander
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr415905636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása