Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. április 30. 17:00 - csubeszshuriken

Blind To Faith - Unstoppable War (Isolation Records, 2020)

a1402187021_10.jpgKéptelenség minden jó cuccot elkapni, de azért erről a The Seven Fate Years Are Over című lemezről is bűn lett volna lemaradni. Mondjuk februárban mikor kidobták még nem is kaptam el, hanem csak most, így a másik, vagyis az Unstoppable War megjelenésével együtt. Egyébként nem tudom, hogy előbbin is friss, vagy esetleg régi számok vannak, csupán az biztos, hogy az utóbb említett a legújabb. Szóval Blind To Faith ügyben egyből bedupláztam és egyszerre két dögevő hardcore motyó is rágja az agyam, méghozzá körfűrész, ördögi vasfogakkal. Ez a felállás ugyanis Reproach, Rise and Fall, Inhume és Lifespite tagokkal hódol az olyan bandák örökségének, mint a Gehenna, az Integrity és az Entombed. A végeredmény pedig lehetett volna bármilyen, de végül ehhez mérten lett kegyetlen. 

A Rise and Fall és a Lifespite mondjuk alapból elátkozott. Az Inhume úgy tíz éve még förtelmesen gusztustalan volt. A Reproach ellenben ma is kurva gyors. Szóval pengeéles belga és holland zenekarok, akiktől eddig sem volt messze ez a metal / hardcore dolog, de most együtt is összehoztak valami kurva nagyot. Öt éve egyébként már volt egy háromszámos bemutatkozóanyag, az Under the Heptagram, de azóta szerintem sokkal kiforrottabb témák vannak. Ami annyit tesz, hogy még inkább átmentek vadállatba és gyakorlatilag mindent behoztak, amitől még a csajod képe is elsárgul a falon. Tényleg csakis Stockholm és Cleveland nyoma a gitárokon, az énekes meg ugyanolyan mocsok, mint Chris Colohan és James "Human Furnace" Bulloch. Force Fed, Set Yourself Free és Coffin Earth, ahogy én szeretem. Sötét, agresszív crustover death. Nekem most is leginkább a középtempók működnek, de tök jó, hogy a vége felé d-beat is van a lemezen. Az anyagot egyébként Brad Boatright keverte, szóval Cleveland mellett Portland is bele lett kavarva az ügybe. Téged meg újfent sorvasszanak el a kilencvenes évek! Ne csodálkozz, ha Dwin is megjelenik valamelyik számban itt lent.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr2315651128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása