Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. július 19. 11:00 - csubeszshuriken

Videó és két új szám - Szeptemberben új Dropdead

dropdead-by-hillarie-jason-min-1536x960.jpgHa minden normális lenne, mi most biztos épp Csehországban lennénk és gyűrné az arcunkat az Obscene Extreme.  Egy éve volt, hogy megint  ott játszott a Dropdead – mondanom sem kell, hogy atombomba volt a koncert – de olyasmire kurvára nem emlékszem, hogy új cuccról akkor lett volna szó.  Most viszont van itt egy új videó és a banda szeptember végén ki is hoz egy új albumot. Ami nyilván nem kis meglepetés, hiszen az utolsó split kiadványnak is már hat éve, nagylemezből pedig amúgy csak kettő van 1991 óta.

Az egyik legnagyobb hatású hardcore zenekar ellenben kijön a harmadikkal, aminek ezúttal a címe is Dropdead lesz. Kurt Ballou és Brad Boatright meg ezek a formák segédkeznek a felvételeknél és a hírek szerint 23 három szám lett kész. A 24 perces anyag pedig természetesen újfent sziréna lesz és riadóztat az egyetemes emberi létet veszélyeztető ember miatt. Zeneileg mondjuk talán egy kicsit máshogyan, inkább a thrash hardcore gyökereihez közelebb, de nem hiszem, hogy bármivel is gyengébben, mint korábban bármikor. A Dropdead szerintem mindig is közel volt és közel lesz a legjobbhoz. Ez pedig a két új szám és a videó. 

Címkék: keverés dropdead
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7816036552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása