Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. március 02. 18:00 - csubeszshuriken

Internal Rot - Grieving Birth (Iron Lung Records, 2020)

86271697_1517412738426050_4192180787212189696_n.jpgHa engem kérdezel, én őszinte leszek és megmondom a frankót, hogy azért szar ez az oldal, mert kurva kevés itt az olyan grind, mint az Insect Warfare és a Cripple Bastards. Vagyis az a fajta telebaszott, kurva gyors hangzavar, ami kicsit előveszi és átrendezi az elfajzott formádat, hogy lerázhasd a régi, bolhás bundádat. Ezért is jó, hogy kijött az új Internal Rot, mert ezek a tagok még tudják a titkot, hogy mitől döglik a lét.  Az oda-vissza lejátszott Grieving Birth huszonhárom percre ugyanis igazi régi vágású, beteges moslék. Levegőt alig hagy venni, az ujjperceket megfeszíti és már a negyedik szám után is, a családi képek sárgulni kezdenek tőle a falon. Ilyen ez az ausztrál grindcore atom! 

Nem tudom mi van odalent Ausztráliában, de arrafelé manapság kurva sok gonosz banda van, mintha minden extrém stílusban elő tudnának állni valami sokkal rosszabbal, amitől az adott zene vagy zaj még durvábban hat. Természetesen a trió mind három tagjának van jó pár másik bandája, de amit az első Internal Rot anyagon is csináltak, azt még a Die Pigeon Die nevű goregrind projektben sem tudták intenzitásban behozni. A Mental Hygiene pont mint egy tipikus ausztrál horrorfilm is, a feszültségnek egyszerűen nem tudnak féket szabni és ezért szabdalni, hörögni és kalapálni is csak úgy tudnak, mint három átszellemült ösztönállat. A horrort hasonlatképpen meg azért hoztam, mert a Grieving Birth borítója miatt bevillant pár igazi ausztrál klasszikus, mint Lake Mungo, The Tunnel, The Snowtown Murders és hasonlók. Ezektől intenzitásban ez a huszonkét szám sem marad el. Internal Rot egyenlőségjel korai Napalm Death. Nem is csodálkozom, hogy az Iron Lung kiadó terjeszti az albumot. Pont annyira jó, mint azoknál minden.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr8015500536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása