Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. január 19. 17:00 - csubeszshuriken

Smashing Pumpkins hódolat - Higher Power videó

higher-power.pngLeeds or die! Arrafelé ugyanis elég durva bandák vannak, de a Higher Power inkább az a trükkös fajta, innen legalábbis nagyon úgy fest. A Soul Structure című albumukkal nyáron hazánkat is megjárt crossover formáció, tegnap ugyanis kidobott egy olyan videót, amin majdnem beszartam. Egy hardcore zenekartól ugyanis elég laza, hogy úgy nyomják, mint Peter Gabriel - arcomon ezerszer is átégett a Sledgehammer - a nyolcvanas évek közepén. Legalábbis, ami a klip stílusát illeti.

Ehhez pedig olyan háttérzenét tekertek, hogy az abszolút a kilencvenes évek alternatív zenéit hozza vissza. A Smashing Pumpkins hódolata nagyon meredek. Nem tudom eldönteni, hogy ez csak geg vagy mi a tököm, de igazából kurva jó ez az ének ezzel a zenével. Beszarok, ha végig nyomnak így egy albumot, ez itt lejjebb ugyanis egy előzetes. A hónap végén jön a 27 Miles Underwater című lemez. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr8515417086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása