Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. december 18. 18:00 - csubeszshuriken

Mint egy Jodorowsky vízió - Friss  Xiu Xiu videó 

xiu-xiu-1544114011-640x427.pngVolt egy lakáskiállítás tavaly a belvárosban, ahol Lynch munkásságának főbb szimbólumait és karaktereit bútortervekbe ültették át és az elkészült darabokból rendeztek be szobát. Nem mondom, hogy az Elefántember, mint íróasztallámpa, nem volt önmagában is érdekes elképzelés, de leginkább a kiállítás házigazdája kötött le, aki egy órát beszélt nekünk Lynch művek kapcsán a saját megfejtéseiről. Őt most is meghallgatnám szívesen az új Xiu Xiu videoklip kapcsán, ami nekem inkább, mint egy Jodorowsky vízió lovagolt végig az arcomon, de adok magamnak időt és egyszer talán megértem ezt is. 

A huszonegyedik század egyik legmeredekebb kísérleti zenekara, azaz a Xiu Xiu nem először dob be értelmezhetetlen formulát, több mint tizenöt éves fennállásuk alatt, összesen tizenhárom stúdiólemezükhöz mindig készültek olyan vizuális csemegék, amik csak kérdőjeleket tudnak hagyni maguk után, de azoknak mindig jó íze van. Az új Girl with the Basket Fruit lemez esetében pedig ugyanez a kotta, megjött az első videó Scisssssssors címmel és a történet valóban Jodorowsky és Lynch szintjéig fejlődött fel. Velük együtt pedig drogokra már semmi szükség. A februárban érkező album, majd igyekszik módosítani az agy sztenderd lemenéseit. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr6714498958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása