Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 26. 19:30 - csubeszshuriken

Egy bolondos csaj miatt - Három új Le Butcherettes videó

lostweekend-day1-1101.jpgRégebben nehezebben ismertem be, de manapság már túl vagyok az imázs építés azon szakaszán, ahol még nem fért bele olyasmi, aminek kicsit is része a pop kultúra. Bár bevallom a háttérben mindig is ment az érzékenyítés, főleg ha azon keresztül olyan furcsa nőkért lehetett rajongani, mint Wendy O Williams, Shirley Ann Manson, Pj Harvey vagy Kat Bjelland. Így hát nem csoda, hogy Teri Gender Bender nevén is megakadt a szemem, mikor az Ipecac kiadóról szóló cikkemhez kerestem anyagot pár éve. Tetszett ez az őrült a csaj, meg ez a mexikói pop-grunge dolog, amit Le Butcherettes néven csinálnak. Erre pedig csak ráerősített tavaly a Crystal Fairy lemez, olyan fazonokkal az oldalán, mint Buzz Osborne és Omar Rodríguez-López. Ott eldőlt, hogy innentől követni fogom a csaj dolgait. 

Mint Juliette Lewis, csak nem a mozivásznon és kurvára Mexikóból. Átütő karizmával és a Rodríguez-López tesókkal, de ha nem Mike Patton adná a kiadói támogatást és senkit sem ismernék, akivel zenél, akkor is csókolnám a képernyőt, ha ő van rajta. Itt a lakótelepen ugyanis nem túl sok dekadens nő rohangál, aki így tud énekelni és így lövöldözi ki magából a szexuális energiát. Szóval, ha máshol nem, legalább a videókban had kapjam el, ha már van fönt pár. Pár egészen friss, az új Le Butcherettes kislemez összes dalához készítettek klipet, méghozzá a zenei videózás fénykorát megidéző kvalitásokkal. Olyan számokhoz, amikben a Talking Heads tag Jerry Harrison keze van és egyben nagyon jó kis nagylemezt ígérnek jövőre, mert hogy az is lesz. A három nevezett dalból pedig egyértelműen a címadó struggle/STRUGGLE a kedvenc - zenei értelemben - de mind három videó zseni, nagyon szépen meg vannak csinálva. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1414394942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása