Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. június 03. 18:00 - csubeszshuriken

Az oregoni black színtér új bandája - A Spirit Possession lemez címadódala

0018189560_10.jpgA nyolcvanas évek átka, az abnormális kamaszok pokoljárása, első lendületből rendet rakott a metálban. Néhányan ugyanis azonnal elhatárolódtak a műfajon belül zeneileg, mielőtt még a technikai fejlődés elbaszta az egészet. A jobb hangszer és a jobb stúdió, na meg a figyelemért való küzdelem a legtöbb esetben tudniillik csak elvett abból az erőből, amitől a metál igazán szennyes és eszeveszett. A fekete sereg azonban a végsőkig kitart és az autentikus zenekarok mindig visszakanyarodnak ahhoz a hangzáshoz, amibe nem keveredhet semmilyen kompromisszum. Az oregoni black színtér szép számban vonultat fel ilyen bandákat és most már a Spirit Possession is köztük van. 

Egy gyilkos friss felállás, ahol az Ulthar frontembere szorgalmazza az átváltozást, de azt itt is elég durván. Quorthon nem érezte, hanem feltalálta és felemelte a metált. A Spirit Possession pedig valahol a Bathory és a Hellhammer nyomában jár, csak ahhoz a tűzhöz még add hozzá a japán GISM hatását és a fanatizmust, amiben ez a két mániákus szívizomig tocsog. Januárban jött ki az első demo, júliusban meg itt lesz a lemez. Lejjebb a címadótétel és a korábbi felvétel. Ha pedig az oregoni sztoriba mennél bele, mert érdekel, akkor The Howling Wind, Weregoat, Sempiternal Dusk, Adzalaan és Serum Dreg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1315738382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása