Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. május 28. 10:00 - csubeszshuriken

Graveolution - Graveolution EP (2020)

a2076895045_10.jpgTudom, hogy nem először teszem, de ezt mindig leszeretném írni, hogy ez a kis hazai színtér igazából elég faszán működik. Leginkább azért, mert tele van egy csomó olyan fazonnal, aki nem nyugszik és mindig akar csinálni másokkal is még valamit. Ezért van az, hogy a Graveolution zenekarban Bogi körül mindenki ismerős lehet innen is, meg onnan is. Az ötlet pedig, ha jó számolok olyan négy évvel ezelőtt jöhetett, hogy legyen tipikus brit crossover és Bogi legyen az énekes. Akkoriban már megvoltak az első koncertek és a legelejétől ment az a Sacrilege feldolgozás is, ami nagyjából definiálja, hogy mi is itt a téma.

A tagok Sacrilege, Bolt Thrower és Amebix mániája, kurva jó kis ötletekben összerakva, kötelező d-beat haraggal enyhén megfűszerezve.  Autentikus hangzással, csak nektek és csak magunknak hozzáállással, amitől csak fasza lehet az egész. Hosszú idő után pedig kész az első felvétel is. Öt számos igazi bennfentes cucc. Tök jó, hogy sok minden más mellett itthon még ilyen is van. Egyetértek a crust pápa lelkes kirohanásával a zenekarral kapcsolatban. Szeretjük, ahogy a fiúk beleüldözik Bogit ebbe a kegyetlen éneklésebe. Az aranyévek egy abszolút friss, szívből jövő vérengzésben.



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr8815719386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása