Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. május 13. 16:00 - csubeszshuriken

Fudge Tunnel - Best of the Desk / Live in Europa 1993 (2020)

a2821021976_10.jpgÚgy fest, hogy ez egy ilyen nap. Itt ülök és tolom nagyon durván ipariba. Szóval Pigface nosztalgia után Fudge Tunnel. Tudom, hogy mindannyiunknak a Nailbomb a nagy kedvence, de azt azért illik tudni, hogy az a banda úgy született, hogy Max Cavalera akart valami iparit, Alex Newport meg képben volt. A Fudge Tunnel ugyanis már 1988 körül megalakult és ott volt az Earache Records első olyan bandái között, akik az industrial / EBM zenék hatásaival kalapálták szét a metált. A Hate Songs in E Mirror lemez legalább annyira definiálta a műfajt, mint a Scratch Acid, Godflesh és a Ministry hasonlóan legendás anyagai. 

Úgy tűnik, hogy most a karantén idején pedig minden rejtett kincs előkerül, ahogy például ezek a régi Fudge Tunnel koncertfelvételek is. Adrian Parkin és Alex Newport bandája, ahogy a maga műfaj is, épp fénykorát éli - 1993 - valamikor ebben az évben jött ki a Creep Diets lemez, szóval akkoriban folyamatosan nyomták a koncerteket. Dean Selby hangmérnök meg a háttérben készíti szépen a felvételeket. Aztán most, konkrétan huszonhét évvel később előkerülnek és feldobták őket itt lejjebb. Best of the Desk első rész, szemezgetve három európai koncertből. Ráadásul csekély támogatás mellett, vagy akár ingyen is letölthető, szóval jó fejek. Ha meg tudnám szerezni valahonnan kazettán az első lemezt, akkor ebben a formában az összes Fudge Tunnel cucc a polcom lenne. Ígérem nem adom fel! Jó időutazást! Noise után sludge. Sludge után kalapács. Kopogjon, horzsoljon a fém. Kattogjon a fogaskerék!  

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr2215689594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása