Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. május 12. 19:00 - csubeszshuriken

Trouble - Psalm 9 (Remastered, 2020)

a2271105926_10_1.jpgÉn minden reggel szembe nézek ezzel, ugyanis a budiajtómon ott figyel az a poszter, ami a Psalm 9 harmincéves jubileuma alkalmából lefutott turné budapesti koncertjét hirdeti. A Wall of Sleep és a Stereochrist voltak aznap este a legendás Trouble vendégei és az évfordulóhoz illő bravúrokkal abszolút pazar volt az a buli. Pedig Eric Wagner helyett akkor már hatodik éve Kyle Thomas énekelt, aki a banda harmadik frontembere, az utolsó albumot már vele vették fel. A Psalm 9 viszont a legelső és a legnagyobb, ami 1984 februárjában jelent meg és elég sok embert ez a lemez tanított meghajolni a metál előtt.

Összehozták a Black Sabbath sötét, súlyos és belassult világát a Judas Priest kirobbanó energiáival. A nyolcvanas évek metálját tolták a hetvenes évek legendáinak hangzásával. Ebből keveredett ki tehát az a kilenc heavy / doom klasszikus, amit most újrakevertek és dobtak fel pár napja publikus felületre. Ez adja tehát eme Trouble poszt apropóját, meg amúgy rég volt már a macskán valami óriás metál. A régi videó alatt pedig itt az átdolgozott az anyag, ami később fizikai formátumokat is kap. 

Címkék: trouble lemezek
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr9115686324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása