Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. április 24. 17:00 - csubeszshuriken

Troatruiner Records - Friss FANGE és SATAN videók

46525978_1972609476159709_9127117013683011584_o.jpgA Deathwish Inc. európai kistestvére, azaz a francia Troatruiner Records huszonnégy óra alatt két korrekt videót is feldobott. Az első, az alig két hete megjelent Pudeur című harmadik FANGE lemez egyik száma, ez a Cafard Céleste. Kétszer már próbáltam összebarátkozni a nyolc számos lemezzel, amit ezúttal dobgéppel vettek fel, de még nem alkottam véleményt. A Purge még pár éve kurvára tetszett, de a Punir tavaly szerintem maximum közepes lett. Ahhoz képest az új cucc mindenképpen pozitív elmozdulás, jól kigondolták az elektronikát, de kicsit nekem hatásvadász. A francia underground mindenesetre elég érdekes és ebben a képben a FANGE extrém kísérleteinek is abszolút van szerepe. 

A másik videót a SATAN jegyzi, ők is franciák és elég eltökélten tudják nyomni ezen a modern grindcore / black metál vonalon. Nem rég hozták ki a harmadik, Toutes Ces Horreurs című albumukat, amit elég jól sikerült felkonferálni ezzel a két és fél perces bombázással. Elég cudar a tempó! Nem is csodálkozom, hogy mint "Possessed Punk" aposztrofálják magukat, szerintem kurvára kitalálták, hogy most minden hallgatót leharcolnak. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr515638558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása