Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. április 14. 10:00 - csubeszshuriken

Szent halál - Új Lord Mantis videó

maxresdefault_4_12.jpgTizenöt évvel ezelőtt alakultak, amikor még nem volt divatos a supergroup kifejezés. Mondjuk underground körökben később sem lett az, pedig az elég paraszt, hogy Cobalt, Indian és Nachtmystium tagok tűntek fel egy csapatban, melynek már az első albuma, azaz a Spawning the Nephilim is elég nagyot ment. Aztán az azt követő Pervertor meg már szinte verhetetlen. Legalábbis ezen a  black / sludge vonalon, amit a Lord Mantis eleresztett a láncról.

A Death Mask után tavaly decemberig pedig öt évet kellett várni, hogy kijöjjön végre a negyedik lemez is. A Universal Death Church pedig nem is értem miért nem került fel az év végi listámra, hiszen nem is kérdés, hogy a tavalyi év egyik legjobb albuma. Elsöprő erővel és elköteleződéssel vannak a dalok megírva, kurva lidérces masszában lett a két stílus összegyúrva. A Santa Muerte című nyitótétel pedig most vizuálisan is tombol, szerintem egy darabig megint nem veszem ki az albumot a lejátszómból. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3815611782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása