Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. április 01. 19:00 - csubeszshuriken

Conway the Machine & The Alchemist - Lulu EP (ALC Records, 2020)

conway-the-machine-gets-grimy-on-his-new-alchemist-produced-lulu-ep.jpgAz Alchemist nevet párszor már én is fényezgettem, utoljára azt hiszem pont az új Step Brothers videó miatt. Az viszont csak egy projekt az ötvenből, ami párhuzamosan fut a faszinál, aki mostanában is mindenkivel közös lemezt csinál. Vagy, ha pontos akarok lenni, igazából vele akar dolgozni mindenki, mert kurva jók az alapjai. Így aztán csak a tavalyi termés, hogy Action Bronson, Meyhem Lauren, Boldy James és Freddie Gibbs is adott ki vele közös cuccost, miközben jöttek sorban a saját instrumetális anyagai is. Atom zenefüggő a pali. Most pedig Conway the Machine gyilkol az alapjain, ugyanis megjelent a Lulu című hat számos közös kislemez. 

Conway ma már totál felkapott, most ő, Westside Gunn és Benny the Butcher a legkeményebb tagok, akik sorban szórják az új videókat és lemezeket. Bevallom mindegyik nekem nem tetszett, de a G.O.A.T. című cuccos viszont tényleg tíz pontos, szóval felkaptam a fejem, hogy a kedvenc produceremmel van ez a közös dolog. The Alchemist és Conway nem először nyomulnak együtt, de itt van három szám, ami visz mindent, amit eddig ütöttek. Akár a Calvin, akár lazább Shoot Sideways hozza, hogy mind az egyik, mind a másik elég sokoldalú forma, az okosságok pedig nagyon jól össze lettek gyúrva. Nekem egyébként még mindig a Gangrene (The Alchemist & Oh No) adja a legjobban, tök jó, hogy ahogy ott is, itt is Jason Goldwatch csinálta a premier videót. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr9415581846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása