Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. március 19. 17:00 - csubeszshuriken

Májusban új Old Man Gloom - EMF az új szám címe

maxresdefault_4_10.jpgVannak olyan fazonok, akik sosem okoznak csalódást. A legsúlyosabb ötleteikhez is megtalálják a megfelelő bandát, aztán mehet az eget zengető, elborult csapatás. Aaron Turner esetében konkrétan négy olyan zenekarban, akiknek szinte az összes lemezét szarrá hallgattam. Twilight, Lotus Eaters, Sumac és az Isis, meg az utóbbival szinte egyidős Old Man Gloom is. A Converge nagy áttörése még nem volt sehol, amikor Nate Newton gitáros, Santos Montano dobos és Aaron együtt megálmodták ezt a metál monstrumot, ami 1999 óta folyamatosan zúdul a nyakunkba és temeti az elesett lelkünket. Az eddig megjelent nyolc, meglehetősen eklektikus lemezen, amik között volt, hogy három jelent meg szinte egyszerre, plusz van egy befejezetlen trilógia.

Gondolok a két Tortuga kiadós albumra, amiknek májusban érkezik meg a folytatása Seminar VIII: Light of Meaning címmel. Egy rövid előzetes után ennek érkezett most meg az első publikus tétele, mely pillanatokban most is emlékeztet a Cave In sajátos stílusára. Ami nyilván köszönhető Stephen Brodsky basszusgitárosnak, aki két éve szinten tagja a zenekarnak. Illetve az is hagyott úgy érzem némi nyomott, hogy Aaron mostanában szívesen kísérletezget. Gondolok itt a Keiji Haino közreműködésével készült Sumac lemezre.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr2115536472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása