Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. március 18. 09:00 - csubeszshuriken

Minden reggel koncert - Ma Emma Thou Rundle

thou-err_mim_12_of_14.jpgAhogy telnek a napok, gondolom egyre inkább értékelődnek majd fel a jó koncertvideók. Szóval azt hiszem én is bátrabb leszek, hogy megosszak amennyit csak lehet, hiszen mi mással élhetnénk túl az otthon töltött időket, mint zenével. Ezzel meg egyébként is régóta szemezek, egészen pontosan többször is megnéztem ezt a koncertrészletet, ahol együtt nyomja a Thou és Emma Ruth Rundle.

A tavalyi Roadburn fesztiválon is volt közös koncert, de ezen az amatőr felvételen, ez inkább egy klubbuli lehet, mert abból is volt még pár. Valamikor 2018 legvégén és kicsivel azután, mely év a zenekar és az énekesnő életében is fontos mérföldkő volt, hiszen a Thou akkor adott ki négy anyagot, Emma pedig a On Dark Horses című negyedik lemezét. Ezek itt pedig a közös bulik felelhető lenyomatai, köztük a Saint Vitus bárban felvett Cranberries nóta,  meg két igen vidám Misfits feldolgozás és az említett Roadburn fesztivál. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7615532380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása