Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. március 13. 07:00 - csubeszshuriken

Satan is King - Új ACxDC

43870b056e324167c122ca37b6084a0b.jpgAhhoz képest, hogy a kezdetekben tini nindzsa teknőc sztorikat akartak átültetni a szövegekbe, jól megváltozott a koncepció. Mondjuk az eredeti felállás is a Spazz típusú powerviolence mellett tette le a voksot, de a későbbiekben az ACxDC már minden tekintetben többről szólt, mint sima gimis geg, gördeszkás hülye gyerekekkel. Két penge EP és tucatnyi fasza split után 2014 nyarán megjelent az Antichrist Demoncore nagylemez, ami az utóbbi évek grindcore / powerviolence alkotásainak szerintem egyik megkerülhetetlen darabja. Az erősen politikus zenekar a sátánt, mint metaforát előszeretettel használja, ehhez mérten pedig a négy év csend után kidobott új szám címével sem szaroztak. 

Satan is King. Mert ebben a világban, ezzel a történelemmel és ilyen aktualitásokkal szinte lehetetlen nem arra asszociálni, hogy az ostobaság, a telhetetlenség és a túlzott kényelem utáni vágy választja meg azokat a konkrét pszichopatákat, akik nagyon komoly nárcisztikus zavarokkal, cseppnyi erkölcs vagy lelkiismeret nélkül vezetnek kisebb és nagyobb országokat. Szerintem ez elég ördögi és nagyon úgy fest, hogy soha nem is fog már változni. Az ACxDC pedig a következő tizenöt részből álló sodrását is ennek a folyamatos pusztításnak és tehetetlen dühnek fogja dedikálni. Az utolsó split és a The Oracles of Death című anyagok után négy évvel, a közeljövőben valamikor. A banda új kiadója pedig a Prosthetic Records. Ezzel és a visszaéréssel kapcsolatban egyébként tegnap került ki egy interjú az IDIOTEQ.com oldalra, azt vastagon tudom még ajánlani. 

 

Címkék: keverés ACxDC
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr9615517366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása