Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. március 11. 17:30 - csubeszshuriken

Meth Leppard - Woke (Psychocontrol Records, 2020)

a4148677413_10.jpgVoltam koncerten, megvan a kislemez, aztán most megint itt van egy. Azt a büdös, lerúgott, teliberakott kurva életbe! Ausztráliában nem tudom mi a fasz megy végbe, de onnan jelenleg csak ilyen atompusztítások jönnek szinte minden színtelen szinten. Nincs két hete, hogy az új Internal Rot album összegyűrte az arcom, erre most megint egy Melbourne környéki banda próbál nagyon durván rávenni arra, hogy elrágjam a radiátorcsövet, desszertnek meg szöget egyek. A Woke című album nélkül is vágtam, hogy okádék szar szituk vannak, de ezzel a tizenhat számmal a kép megint kicsit élesebb lett. Konkrétan lezabálták a fejem helyéről a fejemet. 

Ezek baszki tényleg ősállatig vetkőztek, azt duó felállásban olyan grindcore, amit ráderesztenek, hogy azt már nem szeretheted, ha nem vagy kicsit elmebeteg. Én csípem ezt a kicsit felturbózott klasszikus hangzást, igazából ezzel a gitárral fasza a grind. Meg persze az se hátrány, hogy egy terminátor ül a doboknál. Vagyis minden egyben van, végre kijött a Meth Leppard is egy hosszabb saját anyaggal, aminek a végére még egy tiszteletreméltó Melvins feldolgozást is felpattintottak. Az is tetszett meg a borítón Trump véres taknya, ahogy repül annak a másik hazug fasszopónak a szájába, mert tényleg így terjed a fertőzés, a mindenhatóság a leghitványabb emberi betegség. 

Két korábbi kiadványukban különben a hazai Drinkin'Beer in Bandana Records is benne volt - Jack és Minimum Wage Assassins split -  de két amerikai kiadó mellett most a Psychocontrol Records, ahonnan majd be lehet szerezni itt Európában a fizikai formátumokat. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr5915515744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása