Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. február 28. 16:00 - csubeszshuriken

Romlás Őrli a Rend Pilléreit - BORU / GRRRMBA Split

a0735612508_10.jpgMint egy család, ahol mindenkinek az anyjába szakadt az arca, ennyire súlyos a BORU új videója. Felismerhetetlenül hétköznapi, karakter nélküli, semmitmondó létezők vergődése a vidék lejtőin lefele, odakint minden elveszett. A új számhoz megálmodott vizuális rémálomban pedig összehozták a történetet a bemutatkozólemezhez készült videó egyes képeivel. A szegediek Inertia című lemezéről 2018 novemberében én is írtam, mert meglehetősen megborultam az album súlyától. A megváltozott felállású banda pedig újfent nyomasztó, ahogy ebben a tizennégy perces tételben is szövögetik a sötétség gondterhelt ritmusait. Szinte már a besikított black metálhoz hasonlít, amit itt levágnak. A Maeror egyébként egy split kiadvány egyik fele, míg a másik a GRRRMBA szintén friss tétele. A hírek szerint pedig fizikai formátum is lesz, méghozzá a Tortured Tree Productions gondozásában. 

Az Embodiment című GRRRMBA lemez szintén 2018 őszén jelent meg és amivel első körben megvettek, az az Angyalszív és az Ópium - Egy elmebeteg nő naplója című filmekből összevágott videó volt, az Agony Through A Lifetime című számhoz. Az akkor megjelent anyagra ennek a friss tételnek a címében egyébként ők is utalnak, szóval a Revelation még oda tartozik valahogy, csak megjelenni majd mostanában fog. Zeneileg is ugyanaz a romlás és rombolás, ahol a kurva lassú halál metál őrli a rend utolsó pilléreit. 

Címkék: lemezek boru GRRRMBA
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr415496106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása