Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. január 24. 16:30 - csubeszshuriken

Végzetes távlatok - Intim és rideg Insect Ark tételek

a2549609707_10_1.jpgEgymagadban, mint egyetlen sírkő a bozótosban, mert mindig te vagy, aki drámát sejtetsz, magányodból építesz emlékművet. Az olyasfajta zenészek, mint Dana Schechter, ha választhatnának, hogy madarak vagy halak legyenek, biztos a víz mellett döntenének, mert abban jó mélyre lehet úszni és onnan már soha többé nem látod a felszínt. Az Wreckmeister Harmonies, The Angels of Light és Gnaw zenekarok egyes felállásaiban is megforduló basszusgitáros 2012 körül kezdett ebbe az egyszemélyes projektbe, mely Insect Ark néven fut.

A két éve megjelent Marrow Hymns című második nagylemez idején azonban kiegészült Ashley Spungin dobossal és azóta együtt szállnak alá a dermesztő, de ugyanakkor patinás, instrumentális költeményekben. Távlatos, mint az Earth. Benned él, akár a Bloodiest. Művészhorror és filmzene. Február végén jön a The Vanishing című új album, ezt gondozza a Profound Lore, akik publikussá tettek már két bámulatos számot. Ha a tizenöt percnyi kábulattól a betegség nem lakna jól, azért még beraktam egy tavalyi koncertet is. Elvesztek, mint Stalker a zónában. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr215425438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása