Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. január 21. 12:00 - csubeszshuriken

Jodie Faster - Blame Yourself (Drinkin' Beer in Bandana, 2020)

a0271381975_10.jpgAhol a halál vadászik ránk, ott csak gyors punkdalokra van idő. Mikor az emberiség számottevő ereje azon dolgozik, hogy hogyan legyen egyre lényegtelenebb, akkor húzzon bele a kapkodós hardcore forradalom. Ez a két kritérium, aminek az új Jodie Faster maximálisan megfelel. Egy francia zenekar, amit talán Clarice Starling nyomozó ártatlan ábrázatáról neveztek el, mégis megveszekedett, mert jóféle fastcore bombázás ez a vadonatúj cuccuk is. 

Aranybakancsba foglalt és a nyolcvanas évek legelején lerakott alapok, ezek nem húzzák az idődet, nem írtak hozzád verseket. Záporoznak sorban a fél és egypercesek, úgy kalapálnak a dobok, mint kockahason a gyomrosok. Hozzá az imádott detektívgitár imádat, ezért is viszi a Punk Police a pálmát, de a Grab Go is óriás nyomozó. Franciák nyomják angolul ezt a vicces-vehemens, olasz punk hardcore tempót, szóval ha komázod, az olyan bandákra, mint Negazione, Wretched és hasonlók, mindenképpen keress rá. A magamutogatás korával ellentétben, itt nincs világmegváltás, csak kurva jó koncertszámok, amit tavaly Pestre is elhoztak ezek a jópofa srácok. A Blame Yourself című kiadványnak tehát van is magyar vonatkozása, mert a Sony Music helyett, itt pár fanatikus gyerek, azaz tizenegy kisebb kiadó szövetkezett a zenekarral a fizikai formátum végett. Ezek közül az egyik a drága jó Drinkin' Beer in Bandana Records. Szóval majd Béla posztjainál figyeljétek a lemezt. Itt meg ingyen letölthető az egész. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr2215419074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása