Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. január 20. 17:15 - csubeszshuriken

Cunts - Cunts (Ipecac Recordings, 2019)

a0496741757_10.jpgVégre egy borító, ami a lényegről szól! Sejtelmes művészkedés helyett inkább felvázolja a világrendet, vagyis szájpadlásba vágja a sátándákót, pont olyan keményen, mint a romlott papok. Az Ipecac fiúk átvették a Patton tempót, de nem csak simán a tébolyban, hanem hogy ezek is közreműködnek orrba-szájba, azt csinálják az újabb durva bandákat. Justin Pearson helyett most a Retox és a Dead Cross másik két tagja - Kevin Avery, Michael Crain - akik Cunts nevű zenekarukkal jól belecsaptak a szarba. Vagy legalábbis ebbe az elég retkes sikátorpunkba, frusztrált zajhullámokkal telepumpálva. 

A kiszámítható, de okádék paraszt ugyanis egyre kiszámíthatatlanabbá válik és olyan lecsupaszított crossover tornádókba torkollik, mint a Cholos on Acid és a Seagulls. Ez a két szám szinte el is viszi az albumot, de első körben ez nekem inkább amolyan ős M.O.D. támadás és csak azután sok minden más. Mert valóban vannak olyan szokatlan dalszerkezetű számok, amik behozzák a Jesus Lizard és az első Die Kreuzen album hatását, de egy He's A Lady mégsem hat annyira kicsiszoltnak. Ezért is lett talán a másik kedvenc. Noise-káosz injekció, egy thrash metál vegyülethez. Ilyesmit definiál a Supervised Visits is. A számokat minden esetben váratlanul megtörték valahol, az utolsó kettőt viszont több helyen. The Greater Good címen a vége például elég nagyot nyúz. Kiköpött agresszív album, nem tipikus Ipecac hangzással és tizenhárom spontán horzsolással, csakhogy a tagok régi barátsága is erősödjön.A Virginia Reed basszusgitárosa és Matt Cronk énekes is sokat hozzátesz az egészhez, de a Tom Waits feldolgozás is zsebre tesz. Szóval ezt még mindenképpen át kellett hozni tavaly novemberről, mert ezek is már csak szellemek isten nélkül. 

Címkék: lemezek cunts
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7315418220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása