Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. január 19. 13:00 - csubeszshuriken

Monomániás végítélet - Dialer tour tape (2019)

a2180898649_10.jpgSzeretném lezárni ezt a tavalyi évet, de folyamatosan ugranak be a képek, hogy mit láttam, mit hallottam érdekes tartalomnak és ezzel a bejegyzéssel is tartoztam még a macskának. Berci mutatta nyáron valamikor, néhányszor át is égett az agyamon, de csak most ugrott be, hogy elővegyem és kirakjam ide. A hideg napokra kurva rideg, sötét estéknél is még sötétebb monomániás apokaliptikus menetelés, két koszos bunkerfal között. Ipari alapokra felhordott agresszív punk mocsok Philadelphiából és nincsenek kérdések.

Baszott király, hogy minden súlyos témából nagyjából csak egy percet kapsz, de a négy szám összességében olyan sűrű, mint egy nagyobb lélegzetvételű kaszabolás. Ezt és az SRA Records egy másik bandáját - SOLARIZED - oda-vissza egyfolytában. A DIALER tárgyalt tour tape anyaga alá pedig besuvasztottam egy szintén tavaly felvett split kiadványt. Ott is van tizenkét percnyi monoton sújtás, a CHRONIC ANXIETY pedig szintén tudja a dolgát. A jó speed mindig megszorongat és kajak beszarat. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7915416484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása