Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. január 18. 17:00 - csubeszshuriken

Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs - Vérfrissítő videó

011520-pigs-pigs-pigs-pigs-pigs-pigs-pigs-reducer-rocket-recodings-youtube.jpgValahol a Black Sabbath és a Black Flag között félúton történik egy karambol, degenerált formák kúsznak elő a füstölgő roncsokból és azt üvöltik, hogy rock and roll. Mintha egy másik disznó banda, az Overkill L.A. démonjai tértek volna vissza, olyasmi társulat ez is. A nevük Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs és úgy sejtem öntudatlanul is arra szerződtek, hogy a moslék elméket odacsalják az edényhez, amiben noise és kraut cucc is fortyog. Tisztára, mint SST Records némelyik bandája, pedig ezek maiak és nem is amerikaiak.

Hanem angolok és már eddig is van három albumuk. A videó alatt található bandcamp oldal meg a negyedikhez tartozik, ami április végén fog majd kijönni. Az előzetes pedig kibaszott ígéretes, zaklatott szellemem így kéne a képzeletbeli kocsi után kötni - Addams Family limuzin baszott nagy monster truck kereken - és a sárban az arcomat végighúzni. Ők a Turbonegro és a Melvins nevét emlegetik, de én csak azt írnám le egyszerűen, hogy ez tényleg kurva jó. Az meg külön érdekes, hogy Madame disznótelep, avagy a debreceni faszfej jó kurva anyja, tényleg akkora arc lett, hogy a királysága végett zenekart neveztek el róla Angliában bazdmeg. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr4915415310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása