Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2020. január 02. 17:00 - csubeszshuriken

A Hellhammer visszatérése - Az egyik teljes nyári koncert

triumph-of-death.jpgA régi fényképeket manapság már tényleg nehéz komolyan venni, de az európai metál bandák valahogy komolyabban vették, amikor megcsinálták ezt a világot legelején. Ezért nem lesz soha nevetséges, hogy Tom G Warrior ma is sminkben lép fel, mert ehhez a fazonhoz ez ma is ugyanúgy hozzátartozik. A Hellhammer és a Celtic Frost kultusz sosem lett az a lufi, amit a tagok szerettek volna mindig kicsit nagyobbra fújni és úgy árulni, mint valami vattacukrot a vidámparkban. Pedig abszolút az amerikai sztárbandák előtt jártak, mert előbb voltak black, thrash és death zenekar, mint bármely másik pionír. Ahogy abba is előbb hagyták, mintsem hogy középszerű rutinná sorvasszák és könnyű pénzre váltsák a sztorijukat. 

Hellhammer turnék sosem voltak, így ők az egyik olyan legendás alakulat, akiknek a cuccairól nem lett minden bőr lenyúzva. A kétezres évek elején visszatérő és 2007 körül ismét feloszló Celtic Frost sem játszotta a Hellhammer számokat, így azokkal egy turné még váratott magára. Tom G Warrior pedig tavaly végül befutotta, mert a stílusosan Triumph of Death nevű felállással színpadra rakta az 1982 és 1984 között született műveket. A nyári koncertekről eleinte csak rossz minőségű videók kerültek fel, de a litván Kilkim Zaibu fesztivál videócsatornáján pár napja megjelent egy felvétel - az épp egy korai Celtic Frost téma - ami tökéletesen visszaadja, hogy zeneileg is oda lett rakva ez az összesen nyolc buli. Aztán ahogy elkezdtem kutakodni megláttam, hogy teljes egészében fent van a Psycho Las Vegas fesztiválon megejtett élő is, szóval gondoltam bepakolom ide. Mia Wallace a bárddal, mellette Alessandro Commerio és André Mathieu, akikkel végül megvalósult az apokaliptikus razziák és sátáni szertartások visszatérése. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7115385754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása