Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. december 01. 12:00 - csubeszshuriken

Harmincöt év horror és halál - Új Necrophagia válogatás

a2942921750_10.jpgVan az a jelenet a City of the Living Dead legelején, mikor úgy két percen át veszi a kamera a csaj arcát, ahogy annak a száján jönnek ki az összes belei. Szerintem ott lett megállítva a VHS kazi és született meg a gondolat, hogy kéne egy rohadtul gusztustalan metál csapat. Aztán 1983 után már mehetett is a kultikus kazettamásolgatás, a Necrophagia az elsők között nyomott arcletépő death metált. A Season of the Dead című korong volt a kezdet, aztán még hat kannibál albumuk jelent meg, tucatnyi geci véres kislemez mellett. Volt, hogy a bandában Phil Anselmo is gitározott, vagy épp Stephanie Opal Weinstein és később Mirai Kawashima billentyűzött. Az alapítótag Killjoy mellett mindig mások és mások alkották ezt a zenekart. 

A stílusuk szerintem kurva egyedi, főleg mikor Holocausto De La Morte című anyagon elkezdtek lassabban játszani és délies ízű sludge slejmet felrántani. Nekem az Embalmed Yet I Breathe féle középtempó az igazi, de a Chainsaw Lust is csorgó nyállal lerágott és kajak ez megy a Deathtrip 69 című utolsó előtti cuccon is.  Szóval nem volt nehéz összerakni ezt az utolsó gyűjteményes albumot, ahol 35 évnyi metál és horrormoslék lett összemosva. A Necrophagia is hatalmas banda. Nagy kár, hogy Killjoy tavaly itt hagyta. Nyugodj békében a halottak közt haver! A válogatás a bandcamp felületen előrendelhető, de közben már ide is felkerült..

a2942921750_10_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr2815333012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása