Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. október 31. 16:00 - csubeszshuriken

Universal Death Church - Két új Lord Mantis szám

70953733_3617884098237179_4328203543937810432_n.jpgHogy brutálisan súlyos okkult metál kultusz, az a Pervertor és a Death Mask lemezek után egészen biztos. A Lord Mantis ugyanis olyan zenét tol, amitől átváltozol, mert kajak lemész kutyába, aztán meg valami szertartással a pokolba. Otromba sludge szakítja be a jeget a láncra vert testek felett a halottak tavánál. Öt év alatt három album, sistergő slejm és bugyogó vér, meg olyasmi testvérek zenében, mint a Cobalt, a Leviathan és a Primitive Man. Három éve azonban feloszlottak, mert elvesztették a dobosukat. Most viszont részben Abigail Williams tagokkal, de felvettek egy új lemezt. 

A frontember pedig továbbra is az a Charlie Fell, aki a Slow Forever című Cobalt albumon is üvöltözik, meg korábban az Abigail Williams tagjai között is ott volt. A közép-nyugati metál undergroundban is vannak tehát bőven átfedések, vagyis haverok segítik ki a két eredeti tagot. Az Universal Death Church című albumon, ami nyolc számot fog majd tartalmazni és megint a Profound Lore Records fogja gondozni. A két publikus tételből pedig nekem inkább a második meggyőzőbb, de az alapján úgy tűnik, hogy az új cucc is esszenciális méreg lesz. Átható és kegyetlen. A szintén chicagoi Indian énekesénél van a másik mikrofon, Dylan O'Toole is nagy pusztító. A Lair of the Minotaur és a Cultes Des Ghoules között félúton...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr5915275972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása