Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. október 25. 18:00 - csubeszshuriken

Megint egy szimpatikus punkbanda - A Bleakness új videója

71288453_394670654582786_2226245728936656896_n.jpgMegint egy szimpatikus punkbanda, akik hisznek még a dallamokban. A nyolcvanas évek legelejének izzó idealizmusa, hogy a szavainknak ereje van. Ez jön át abból a néhány számból, amit a francia Bleakness rögzített az elmúlt két évben megjelent, összes három kislemezéhez. Fogós és lendületes szerzemények, a nyolcvanas évek poszt-punk zenéinek hullámzásával.

Mert tényleg van, hogy ehhez nem kell több, csak kurva jó dallamokba csomagolni az érzéseket, hogy sosem fogjuk elfogadni azt a szellemi sötétséget, ami az arcunknak szegezve tombol. A lyoni trió pedig táncol, vagy legalábbis ebből az új videóból úgy tűnik, hogy ahogy a Lack of Knowledge, a Hüsker Dü és a Mission of Burma is, a forradalmi punk egyben borús, de okos békével is érkezik. Az új album viszont december elején jön és Functionnally Extinct lesz a címe. Ez pedig a Towards the End című első publikus nóta, egy patent klipben adagolva. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr9115262986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása