Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. október 15. 17:00 - csubeszshuriken

Frecuencia De Muerte - Death Frequency (Armageddon Label, 2019)

a3545771143_10.jpgTavaly már volt egy kislemez, azon négy spanyol nyelvű szám szerepelt. Egyenesen az oregoni crust fészekből, mert Portland az amerikai d-beat viharok fővárosa. A Frecuencia De Muerte ugyanis egy új Brad Boatright banda, ahol Speedwitch, Peligro Social és Terokal tagokkal megy az örömzene, vagyis a kegyetlen metál punk legtermészetesebb lepusztulása. A From Ashes Rise, a Warcry és a Deathreat is totál alapbanda, szóval írhatnám, hogy Brad csak a szokásos formát hozza, de van itt bőven különbség is. 

Boatright most megint csak gitározik és a Terokal frontember Eduardo énekel, nyilván ezért is lehettek spanyol nyelvűek a szövegek. Ez pedig az egészet abszolút megdobja, az F. 'Em és az Altarmas is két kurva jó hangulatú téma. Frankón átmennek tarajosba, mint az ősidők latin-amerikai hardcore hangja. Hatalmas hódolat a nyolcvanas éveknek, a No Habrá Paz is kajak thrash tornádó, de nagyon elkapták hozzá ezt a motoros d-beat rocker hangzásvilágot. Japánban a legelején mindenki csak Motörhead lemezekre hajazott, ezért nyomtak el ott is vagy ezer olyan számot, mint a Capaz De Morir. Ettől függetlenül viszont nagyon komoly, hogy ennyire be tud súlyosodni a rock and roll. A Parasitos Mentales szólója kötelező, a Pacto Mortal meg simán csak slágerem. Tragedy, Genöcide, Talk is Poison, Pisscharge és Inepsy rajongóknak is ajánlom...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7715224738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása