Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. október 06. 15:00 - csubeszshuriken

Két számban kihegyezve - Child Bite / Brain Tentacles split EP

a3625888259_10.jpgKülönleges bandák, exkluzív témák. Akinek megvan a Child Bite, az már nyilván korábban levágta, hogy nem egyszerű agyakból tekeredik az a metál kifelé, amivel a detroiti négyes tizenöt éve kísérletez. Dead Kennedys, The Jesus Lizard, Voivod és Faith No More, vagyis elég vegyes zenei háttér és hozzá a halál meredek saját képletek, meg négy nagylemez és tucatnyi fasza kis split is. 

A zenében létező legvégső peremeken, zenei szélsőségek totális káoszából gyúrva tökéletes kompozíciókat, na ez a Brain Tentacles. David Witte (Discordance Axis, Publicist UK, Municipal Waste) és Bruce Lamont (Bloodiest, Corrections House, Yakuza) fekete öves kísérleti jazz-noise projektje, melyben Aaron Dallison (Abdullah, Keelhaul, Ringworm) basszusgitározik. Kimondani, hogy szaxofon, az egyébként is olyan, mintha elfeledett egyiptomi istent emlegetnénk, de megfelelő kezekben ez valóban egy olyan hipnotikus hangszer, amit sokan titkos, földalatti templomokban imádnak. 

Ezek a különleges bandák, egy közös turné apropóján pedig most kiadták ezt a közös kislemezt, mely fizikai formátumban természetesen csak limitált példányszámban jelenik majd meg. Kézzel készült borítókkal, reprezentatív csomagolásban, köszönhetően a Child Bite két tagjának. Én imádom a mániákus zenészeket és ezeket a nagyon személyhez szóló kiadványokat. Meg persze nem mellesleg a számokat, amit erre szépen felpakoltak. Már jó ideje álmodozom, hogy egyszer szűk körben megcsinálom a száz kislemez éjszakáját. Lehet megpróbálok hozzá ebből is felhajtani egy példányt...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1415201594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása