Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. szeptember 29. 07:30 - csubeszshuriken

Az Extreminating Angel visszatérése - Új számmal a közeledő lemezről

12814732_440436149499128_7423241345864670725_n.jpgA koncerten, ahol ezt a fenti képet lőtték, egészen biztos, hogy ott voltam. Fura, hogy közel négy év milyen gyorsan elrepül, nagyjából azóta van csend az Extreminatig Angel körül. A zenekar háttérsztorija, hogy körülbelül 2012 óta létezik, amikor is Laci, Mátyás, Benedek és Márk abból az inditatásból összehozták, hogy csinálnak egy új sulis hardcore bandát. A nevet egy Catharsis szám után kapta a zenekar, hatások tekintetében tehát a kilencvenes évek a mérvadó, olyan bandák részéről, mint az Integrity, a Holy Terror és az Assück. A Torn from Earth, Think Again és Lépéselőny tagokhoz anno útközben csatlakozott Marci is, az Unheard Call gitárosa, de a visszatérő felállásban már a Dani dobol Márk helyett. Az újrakezdéshez pedig lesz új lemez, ez kapta a Times of Reason Cast Aside címet és úgy fest hamarosan meg is fog jelenni.

Illetve lesznek koncertek, most október 2-án a Bad Breeding vendégeként és késöbb valamikor egy lemezbemutató bál is. Meg van már új és publikus szám is, amiben Greg Bennick a Trial frontembere is közreműködik. - A lemezen egyébként Asztalos Ildi és Fidó, az egykori Marina Revue és a Trottel tagjai is hallhatóak lesznek majd. - Gondolom elég jó érzés lehet a bandának, mindenki tudja, hogy például a Trial Marci kedvenc zenekara. A Masks című szám alatt érdemes elolvasni a szépen megírt szöveget is, meg lejjebb van lemezborító is. 

ea-times-of-reason-cast-aside-600x600.png

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr6415181496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása