Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. szeptember 23. 15:00 - csubeszshuriken

Új Bad Breeding - Tíz nap múlva koncert az Aurórában

a1673946564_10.jpgMint amikor a Bicska játszott a Betonban és Sanyi amolyan nyitásképpen egy régi Tankcsapda szöveggel improvizált, új kontextusban elhelyezve a történetet, mely így kapott aztán teljesen új értelmet. Bár ez a hasonlat lehet annyira nem is patent, mert a Bad Breeding mondjuk egyáltalán nem egy geg, de az biztos, hogy úgy csomagoltak újra valamit, hogyha mindent kikapcsolsz és csak őket be, akkor is ki fogják baszni a biztosítékot. Baszott szemét torzítópedálok és egy mániákusan monoton dobos üldöz az üvöltéssel, az olyan direkt szövegekhez, amilyeneket a Crass, a Crisis és a Conflict is írt. Szóval ez is punk és megkérdőjelez minden autoritást, csak az ősidők minimalista hullámzásához találtak egy új hangzásvilágot, mert kitalálták, hogy nagyon durván megcsinálnak, és ezt haver, baszki tényleg nagyon durván megcsinálták. 

Elég elolvasni azt az egy-két fellelhető interjút amikben Christopher vagyis a frontember kitér azokra a részletekre - bővebb választ próbál adni a kérdésekre - amik feltehetően ezt az alig zenét is zajhoz baszták. Merthogy jól zajhoz van baszva, az is biztos! Bár az Exiled című album szerintem jobban le van csupaszítva, mint a két éve megjelent Divide, ahol kicsit több játék volt a tébollyal. Az új cucc egyenesebb, élesebb és célratörőbb monomániás horzsolás. Az olyan számokban, mint a Repossession, Whose Cause? és C.S.A.M. ugyanis nincs megállás, vagy idő a kattogó eszközökre, mert csak a nyersbe és sehova máshova. A lemez csúcsragadozója azonban mégis a Theatre of Work, mert pont olyan erővel artikulál, mint az art punk zseni Rudimentary Peni. Zárásnak pedig ott a Tortured Reality, avagy a hétperces noise téma, amit nem hagytak szétesni. Geci jó hír tehát, hogy Pestig is el tudnak jönni, egészen pontosan tíz nap múlva. Erről pedig minden részlet ITT ebben az eseményben és persze az emlegetett lemez, ami egyből érzésbe tesz. 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr7115161012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása