Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. augusztus 19. 19:00 - csubeszshuriken

A szerelem az Japánban is szeánsz - Új Boris videó

60716078_2477704555596174_8370039572184170496_n.jpgA szerelem az japànban is lehet szeànsz, Wata kezében egy klasszikus gitàr, ezzel kúszik fel a talpadtól a fuzz. A doom sikamlós, mint egy kìgyó, mikor villás nyelve hegyén a kagyló, ott az univerzum ingatag, mert minden bolygó megremeg.  Selyemkimonóban és bőrcsizmàban egy csupasz villanykörte alatt, archaikus színházi sminkben tündöklő férfiakkal fújja el a trió a gyertyát és kelti életre a Boris legújabb, gyötrelmes és szerelmes álmát. Ami ezúttal egy duplaalbum a két évvel ezelőtt megjelent Dear után, melyen hat tétel fog szerepelni az előzetes információk szerint. 

Az új anyag pedig, ahogy a pszichoaktív szerek is szoktak néha, biztosan okoz majd némi meglepetést, ugyanis a kultikus japán banda mindig egy műfajtalan, változó színű kaméleon volt az underground dzsungelben. Ahogy az első publikus dal videója sem átlagos, jól elkapta a rendezés a Love című tétel hangulatát. Legendás gitár és masszív, mázsás elszállás, mint élőben is mindig, egy hollóval a doboknál. Remélem a LφVE & EVφL című lemezhez majd turné is dukál, mert tavaly az Amenra vendégeként olyan erős volt a show, hogy majdnem elsüllyedt alattunk a hajó. Ez meg itt az emlegetett videó...

Címkék: keverés boris
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1615015008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása