Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. július 18. 17:00 - csubeszshuriken

Két friss CEREMONY videóban - Az új albumhoz megint új stílus van

a0952788314_10.jpgSok olyan banda van, akik félnek a saját rajongóitól és ezért nem mernek bevállalni egy stílusváltás, így nem tudják megmutatni a természetes fejlődésük útján, szóval az ilyen tagok, ha el is hagyják a saját maguk által körbebástyázott komfortzónát, azt egészen biztosan más felállásokban és néven teszik. A CEREMONY zenekar azonban őszintén bevállalta, ők tiszta lapokkal játszanak mást, mint régebben azelőtt. Azonos felállásban és néven léptek meg különböző szinteket, már az első lemezektől kezdve újra és újra meglepve szinte ugyanazt a színteret. Irritálóan zajos, dühöngve horzsoló hardcore-punk cuccokkal, míg el nem jött a Rohnert Park lemez, ami már egy finomabb, érzelmesebb alkotói vágyból született és vezetett el ahhoz a hangzáshoz, amit ma képvisel a kaliforniai banda. Akiknek hamarosan megjelenik az új albuma. 

Aki nem éli a borultabb poszt-punk tipikus stílusjegyeit és annak jellemzően személyhez szólóbb, mélyebb rétegeit, az nem biztos, hogy tudott ezzel mit kezdeni, de szerintem az L-Shaped Man is egy kurva jó lemez volt. Az pedig már megint csak a múlt, mert a Relapse gondozásában érkező új videók tételei, simán csak tovább színezik a képet. Nekem meg nincs bajom a pop zenével, ha az úgy van megírva, mint a Turn Away the Bad Thing című dal. Bár tény, hogy a címadó cucc jobban adja, azzal inkább valahogy felzaklattak, mert totál olyan a hangulata, mintha a nyolcvanas évek közepén, pár érzéki gördeszkás szökevény épp nagyon konkrétan rámenne arra, hogy új hullámokkal fessenek át, egy hosszú és túl csendes éjszakát. Az album In The Spirit World Now címmel jön augusztusban, lejjebb meg a két friss videó is itt van.  

 

Címkék: keverés CEREMONY
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr9114969526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása