Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. június 07. 15:00 - csubeszshuriken

Asid - Pathetic Flesh (La Vida Es Un Mus Discos, 2019)

a1333689034_10.jpgA hardcore akkor a legjobb, amikor olyan, mint egy motor. Belül kezd el dolgozni és hevül gyorsan felfele, pontosan addig a fordulatszámig, ahol a megállíthatatlanság érzését már kétségek nélkül tudja átadni. Különben szart sem ér az egész! Viszont itt van ez az angol színtér, ahol bandák tucatjai frissítenek és tolják fel az erőteret, ahogy harminc éve még a Discharge is. Kell ez a barbár hangzás, ami tokostól szakad át a szűrön, hogy szanaszét rúgja a komfortzónádat, mielőtt még felzabálna a semmi, te állat. Ezért jó az Asid, mert elkeni a szádat! Megcsinál tizenhárom és fél perc alatt. Ami ebben a sportban nagyon jó eredménynek számít! 

A bandában pedig az a Tin Savage, akinek egy rakás illusztrációt köszönhetünk manapság, amik olyan brigádok cuccaihoz járultak hozzá, mint a GAG, Society Abuse, Rapture, The Flex és hasonlók. Az Asid pedig ugyanez a vonal, csak a londoni oldalon. Nyers és mániákus, ahol durván rámentek a brutális hangzásra, hogy sokkal otrombábban szóljon az egész annál, mintsem, hogy csak úgy simán befogadd. Így már az első szám is porrá zúzott, botrányosan zajos és monoton szörnyeteg, nekem a Disclose / D-Clone párhuzam is beugrott. A dobos hasonlóképpen megállíthatatlanul verte rajtam végig az egészet. Szanaszét van torzítva és totál le van tiporva, de megvan benne ez a thrash metál íz, amit a padlótaposó klasszikus ritmus aztán szépen ledarabol hibátlanul. A Fever a felénél pedig megint csak két percnyi definíció. A középtempós gitárterror és a váltás utáni gyors pokol szerintem elmond mindent erről a zenekarról és a lemez maradék pár percéről, mert az is durva. Egyértelmű, hogy ehhez kellett hozzányúlni. Szerintem ezen a vonalon ezt nincs értelme máshogy csinálni, csakis így. Élőben kell felrobbantani egy helyet, ahhoz meg ilyen számok kellenek... 

 

Címkék: lemezek asid
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3514883308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása