Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. április 08. 17:00 - csubeszshuriken

Új Wasted Struggle szám és lemez - Nem lesz túl kellemes

56567297_2392028047496410_3555908934524993536_n.pngA Wasted Struggle névvel én mindennap találkozom, mert a Ghostchant split borítóját megcsináltattam matricába és felnyaltam a mikrohullámú sütőm ajtajára. Dobozba zárt cikázó sugarak és megveszekedett erők. Bár a nyilvánvaló kedvenc a Plaguebringer kislemez és az Extinction of Mankind című szám, mert ott már nagyon kiforrott, geci forró volt a stílus és a technika. Csakhogy annak is már öt éve, szóval tényleg itt volt az ideje, hogy a pesti banda sötét pengéje belevágjon a fülekbe. Az új téma pedig kering is a hálón vagy két napja és elég durva dolgokat ígér, ami az új albumot illeti. 

Az Agenda of Fear a ragadozó idő, vagy legalábbis én erre asszociáltam mikor a videót néztem, mert tényleg felpörögtek az események és az élet nagyjából ezerszeres sebességfokozaton zabálja fel önmagát, látszólag megállíthatatlanul. Ezzel élünk együtt, ebben a tempóban íródott szám is. A nyitótéma feszültsége az agy leghátsó zugának váladéka, az odadugott igazságok begyulladtak, egy papírzacskó már nem csinál nyarat. A végén meg van egy lassabb rész is, váltás után kiborggitár, majd pusztulás és középtempós beborulás. A dán Halshug is tegnap posztolt egy test press lemezt, aztán most meg itt van ez és már várom mind a kettőt. A Struggle meg közben megy Európa turnéra, ahol az Oaken a partner és lesz vagy tizenöt állomás. Aztán májusban meg jön a lemez, ezek szerint nem lesz túl kellemes. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr9614749201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása