Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. március 31. 20:00 - csubeszshuriken

Where were you on 9/11 - Kint az új Haram

cx4hvd6wgaayxe1.jpgSok mindenkinek ismerős lesz, mert az első két Haram cucc eléggé ki lett pörgetve. A frontember arabul nyomja és a fejeknek ez abszolút beadta, így volt bőven megosztás az aktuális megjelenéseknél. Meg ők is elkapták ezt a kurva zajos hangzást, atom bunkó hardcore punk, de jó kis new wave hatásokkal, amik elég faszán beárnyalták a képet. Most meg itt az új kislemez, a címe Where were you on 9/11 és ez is megüti a szintet, mondhatni elég ütős lett. Főleg, hogy kőkemény személyes megélések inspirálták. 

Az énekescsávó Nader Haram szülei libanoni menekültek, de ő maga azt hiszem már New York mellett született. Emlékszem olvastam a súlyos sztorit, hogy valami interjúban elmesélte, hogy az apja ott volt és embereket mentett a Tornyoknál vagy ilyesmi, miközben őt meg az anyját közvetlenül a tragédia után már vegzálták valahol, mert hogy arabok. - meg kéne keresni azt a cikket - Gondolom mindezek az érzések ismét ott vannak a szövegekben, ebben a négy számban és kilenc percben. Ahol motoros láncpunkkal darálják a nyolcvanas éveket, a hármas szám ezzel a baszott gótikus vibrálással nekem is jól esett. A dobos gyerekek meg dobjanak le szőnyeget és arccal a Haram dobosa felé, szerintem mondjanak el egy dobos imát, mert nagyon durva a srác. Plusz kurva jól szól az egész. Nálam nem csak 9/11, hanem 10/10 az anyag. 

 

Címkék: lemezek haram
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3814730397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása