Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. március 11. 17:30 - csubeszshuriken

A nőkért kiabál, állatot se zabál - Elmaradt nőnapi köszöntő az új Torsö

torso-3172_1.jpgKicsit elkéstem ezzel a bejegyzéssel, két konkrét okból is. Az egyik, hogy már januárban kint volt ez a kislemez. A másik, hogyha januárban nem is, de pár napja, nőnap alkalmából mindenképpen az új Torsö felvételeket kellett volna megosztanom. Két srác és két harcos csaj meg a műfaj kibaszott ereje és veleje. Hasonlóan, mint a G.L.O.S.S., legalábbis ami az üzenetértéket illeti. A koncertekről készült videókat, koncertfotókat nézni pedig öröm, fontos a hiteles bandák támogatottsága, mert a nőkért kiálló szavaknak kurvára van létjogosultsága. 

A múltkor szendvicset vettem egy pékségben és végighallgattam az eladónő meg egy dagadt biztonsági őr traccspartiját, érezhető volt, hogy ez nekik napi rutin. A faszi először azzal viccelődött, hogy szerinte a nő felszedett vagy öt kilót, mióta utoljára látta. A nő szendén mosolygott. Majd a sertésjelmez mondta neki, hogy kurva lassú a kiszolgálás és ez azért van, mert a nőknek korlátozott az agykapacitása. Mire a nő pajkosan odacsapott a fazon felé, olyan kis hetykén, mint akik flörtölnek. Eszébe sem jutott, hogy ezekkel a poénokkal valami baj van. Nekem meg Brian jutott eszembe és az őszi Catharsis koncert. Kijött a színpadra és azt mondta, ha nem lenne rasszizmus, homofóbia és sexizmus nem kellene itt lennünk, de itt vagyunk. Olyan bandát, mint a Torsö meg nők millió hozhatnának össze ezresével, akik folyamatosan nyelik ezt a szart, amit a gyöpös múlt a társadalomba injekcióz még most is minden nap. A Build and Break kislemez meg csak kiabál, állatot se zabál, drogozni se drogozik, csak a jó öreg punkot baszatja, az egésznek a d-beat az alapja. Full koncert az EP alatt mellékelve...

 

Címkék: lemezek torsö
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr3314683106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása