Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. február 26. 15:30 - csubeszshuriken

Dögölj meg júliusban - The Body és Full of Hell együtt a Dürerben

52854237_2094047057344275_8237137706199547904_n.jpgNem tudom, hogy ez minek köszönhető, de nagyjából egy hónap alatt hat olyan kedvenc fordul meg Budapesten, akiknek a koncertjeibe egyenként is sanszos beledögleni, nemhogy együtt és gyors egymásutánban. Mint például így, hogy a Sumac és a Thou egymáshoz elég közeli időpontjai közé beékelődik még egy Full of Hell és The Body közös show és akkor most gyere le Jóisten, ha vagy az égbe, mert ott mindennek vége.

A kortárs extrém eme két bandáját nem könnyen bírja majd el az este, de július 9-et mindenki keményen vésse be, mert lehet az lesz a nap amikor mind elhullunk. Mindkét banda játszott már itthon, mindkét banda elég kreatív, folyamatosan vannak új cuccaik és két olyan kollaborációs lemezük, ami mellett nem lehet elmenni, rohadtul formabontó cuccok, akár a grindcore, akár az indusztriál vonatkozásokat nézzük. Míg haza oldalról is elég jó támogatást kapnak, az Oaken és a Wasted Struggle zenekarok szerintem jól passzolnak majd az este megvetéstől szigorú hangulatához. A Tukker szervezésnek köszönhetően a Dürer Kertbe. És kedvcsinálók...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1814655653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása