Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. február 20. 19:00 - csubeszshuriken

The Body és Uniform - Teljes koncert a közös lemez anyagából

uniform_the_body-_mental_wounds_not_healing.jpgAz utolsó The Body lemez sem érkezett még meg nekem teljesen, pedig az I Have Fought Against It, But I Can't Any Longer mellett napvilágot látott tavaly egy másik súlyos felvétel, szintén a portlandi duó közreműködésével. Nagyjából két éve volt az a turné - Budapesten is játszottak - amit a Uniform és The Body együtt nyomott le, a közösködésből pedig egy nagyobb közös lett. Koprodukciós album Mental Wounds Not Healing cím alatt, egészen pontosan hét közös szerzemény.

Radikális, brutális, rituális és indusztriális. Amiben mindkét énekes karaktere és a húzós gitártémák is karcolnak bele. Nálam ez is átcsúszott az év elejére, rengeteg volt a jó cucc, de elő kellett venni, nem lehet mellette elmenni. CVLT Nation meg feldobta hozzá ezt a koncertvideót, ahol természetesen együtt szólaltatták meg a közös anyagot, itt három hónappal ezelőtt is. Chip King nagyon nagy arc, ez a halálsikítás pedig legalább annyira éles felvételről, mint élőben, kicsit közelebbről. Mellesleg Max Volume Silence is egy elég jó videócsatorna. Sok jó koncert felvétele figyel itt befele...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr6714639872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása