Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. február 18. 12:00 - csubeszshuriken

Világbajnok mash-up lemez - Wugazi és a 13 Chambers

wugazi_13-chambers-front-500x4982.jpgNem hittem, hogy létezik ez a híd, de Cecil Otter és Swiss Andy felépítették. Ők a producerei és ötletgazdái annak az egész lemeznyi anyagnak, ahol a Fugazi és a Wu-Tang Clan számok összefolynak. Wugazi néven és 13 Chambers az album címe, ami persze hatalmas poén is lehetne, mint általában a legtöbb mash-up produkció, de ez kurvára nem az, mert profin összepakolt,  nagyon fasza kis utazás. Olyan legendás tételeket kombinálva, mint a C.R.E.A.M. és az I'm So Tired. Mindehhez pedig új címeket is kreálva, lásd "Sleep Rules Everything Around Me" és hasonló beszarás okosságok. 

choco-11-07-wugazi.png

Mint Shame on Blue és Ghetto Afterthought, ahogy mennek végig a 13 Songs nótái Gravediggaz, Old Dirty Bastard és RZA szövegeivel, tényleg abszolút ízléses keverésben, amit egy évvel ezelőttig én bevallom nem ismertem. Pedig a Wu és Beatles kombinációkból hasonló eljárással készült album nagy favoritom, de ez valahogy mégsem talált be korábban. Szóval gondoltam kipakolom, hogy itt is kint legyen a kirakatban, hátha valakinek szintén lemaradt. Az alkotóknak meg hatalmas tisztelet ezért a fifikás tiszteletadásért. Nagyon okos játék, amúgy kurva jó humorral...

 

Címkék: lemezek wugazi
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr9014633624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása