Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. február 13. 14:00 - csubeszshuriken

Powerviolence politika - Brutális az új Gets Worse 

a0511307249_10.jpgLehet más a powerviolence. Lehet sokkal brutálisabb. A lehetőség mindig ott van, csak oda kell tenni a durvát. Ezek a fazonok meg faszán odarakták. Az új Gets Worse, mint az előző lemez, úgy szedett megint szanaszét. A másfél perces bevezető lassú kéjjel hangol, aztán belemennek keményebben és kezdődik a szabdalás. A kiállásokat levágja a gyors, a kukoricapattogtatásból megzuhanás és súlyosodás. Az erő velünk van bazdmeg! A stúdiómunka is hibátlan, irgalmatlanul jól szól, rám támad végig. A Snubbed ízig-vérig az aminek szánták. Rohadt dühös geci. 

Ha a korábbi cuccok összehasonlítási alapnak számítanak, a brit banda hibátlan fekete öves cuccokat pörget, de hozzá tudták tenni a pluszt. A Neck Vein és a Fun Borrower abszolút csúcspontok, ott már simán kétszáz a pulzus és addig is szépen húzták felfele. 13:12 - nél, ahogy besikít a gitár, a szám második felében meg karmolnak robothangok, frankón feldobják az egész az apró részletek. Ahogy a klasszikus hardcore csordavokálok és ötletes témák a lemez második felét is. Szóval Rich Speakman (The Afternoon Gentlemen) másik bandája megint odapakolta. Politika helyett powerviolence. A Gets Worse jó válasz, ha választásra kerül a sor. A szavazatod itt leadhatod.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr2414623546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása