Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2019. január 21. 17:30 - csubeszshuriken

Fuck All Religions, Equally - A Heathen Beast állásfoglalása Indiából

a2905663644_10.jpgNagyjából négy éve nyomja ez a háromtagú, extrém társadalomkritikus indiai banda. Akikbe a Scam nagylemez idején futottam bele és azóta követem a posztjaikat, ahol rengeteg Indiában történő eseményre, jelenségre reagálnak. Ami egyszerre érdekfeszítő és ijesztő is, de úgy fest, hogy a világon mindenhol hasonló problémákkal küzdenek a társadalmak. Demokratikus színfalak mögé bebújt pitiáner, hazug politikusok és radikális vallási szervezetek játszanak össze és versengenek a pénzért, figyelemért és hatalomért.

Ezek a srácok meg black metálnak titulálják magukat, mert gondolom úgy érzik, ezzel lázadhatnak leginkább az ottani vallási dogmákból fakadó béklyók ellen. Zeneileg azonban ötvözik az extrém csapásvonalakat és inkább grind / death vonalon mozog az első pár anyaguk és az említett fasza kis nagylemez. Mely után egyszer feloszlottak, mindent ingyen elérhetővé tettek, majd az elmúlt hetekben két friss számmal mégis visszatértek. Egy olyan országból, ahol ez a vonal valóban harcos undergroundnak tűnik, arrafelé nem divat megkérdőjelezni a becsontosodott és elvakult szabályokat. Az olyan bandák, mint a Chepang és a Heathen Beast viszont ezt teszi. És közben atom faszán is nyomják, de tényleg. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr6314580644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása