Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. december 03. 16:00 - csubeszshuriken

Esti mese a kis családról - Legyél hozzám közelebb...

e098421c-4546-4d58-894d-71c64606e297-large16x9_171120_ap_charles_manson_obit_ap17320809876076.jpgVolt az a fickó, aki liberális eszmék leple alatt koronás megváltóvá nőtte ki magát és zagyvalék elméletei mentén nagy faji háborúra készült egy kereszténynek hazudott szekta élén. Pontos diagnózisa talán lehetne nagyon kis növésű, de nagyon súlyos nárcisztikus személyiségzavar, ami két kérdést még napjainkban is azonnal felvet. Hogy a Manson lányokat akkor  ma Petinek, Tóninak, Zsoltinak és Sziszinek hívják-e?

Vagy egyszerűen csak tévedek és Manson lányai valójában azok a bújós kiscicák, akik a berakott séró alól és persze már bőven hatvan felett is alig várják a parancsot, hogy agyonverhessék Brüsszelt a saját nappalijában, aki Sorostól nyolc és fél hónapos terhes. Fura is, hogy idén nem kapnak Erzsébet utalvány karácsonyra, de lehet, hogy a családfő inkább elénekel nekik valamit, ami úgy szól majd, mint ez itt lentebb. Érdemes figyelni a szövegére, mert mindig a szövege a legnagyobb. Hogy a bőr hűljön ránk adventkor is! "But I want you, and I need you...Can't you see? You're just apart of me..."

Címkék: advent gonzó
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr1614417104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása