Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 29. 07:00 - csubeszshuriken

Aktualitások diktálják a dühöt - Új The Southern Oracle videó 

46131372_2009505025793927_3405175541148418048_n.jpgEzen kívül ma lesz még bejegyzés itt, ami szintén egy kétszáz százalékban profi hazai bandának szól. Nem lehet okunk panaszra, az extrém zenében itthon is történnek a jó dolgok. The Southern Oracle néven például, de szerintem nem kell a bandát hosszasan bemutatnom azoknak, akiknek a szeme a pályán, vagyis az underground zenei színtereken akad. A budapesti metál bandától tehát láttunk már pár jó húzást, egészen pontosan két kerek kiadványt és ha jól számolok három videót. Vagyis négyet, mert tegnap megint egy kicsit több lett a zenekar. Ahogy mindent, ezt is saját erőből, barátok segítségével, nagyon nagy figyelemmel. Annyira, hogy a Corrupter című új videót is Barnabás rakta össze, az egyik korábbi TSO videót rendező Bodnár Dávid segítségével. 

Természetesen ismét fekete-fehérben, szerintem nagyon jó képekkel és játékkal, ami a szemből jövő és fókuszált, illetve az ablakon átszűrődő és nyersebb fényeket illeti. Ügyes. A szám témája viszont egyetemes és szomorú, mert a műsor mindig kurvára ugyanaz. Nem hiszem, hogy túl kell csámcsognom a dolgot, hogy mely aktualitások diktálják ezt a dühöt, te is olvastál már róla a történelemkönyvekben meg én is. Most meg ebben élünk baszki és nincs már hova elfordítsuk a fejünk. Írnám, hogy mindegy, de nem az. Inkább leírom, hogy a szám a Hiraeth című harmadik nagylemezen szerepel majd, ami december 9 - én jelenik meg. Lesz hozzá egy negyven oldalas képregény, az itt látható klip gyakorlatilag ebből dolgozott és az itt is látható karakterek szövegbuborékaiban a számok szövegei lesznek. - Azt a kurva de várom - Természetesen Barnabás rajzaival, ami nem csak a pólóinkon, hanem a hónunk alatt is ott figyel majd. Na ez az, amiért kurvára lehet szeretni ezt a csináld magad lelkesedést. Mert ezen a végen ezt kapod. És végül a klip. Meg a három hete kidobott single. A tavasszal megjelent cuccról meg már ne is beszéljünk. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr6014402656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása