Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!

2018. november 27. 17:30 - csubeszshuriken

Itt sincs visszaút - Van új Dropdead kislemez

1fd35ced471057fe7a97fdb9703846f0.jpgA Dropdead a világ egyik legjobb zenekara, szerintem erről nem fogunk vitatkozni. Keményvonalas tagok, zenéjükben és üzenetükben sincs visszaút. Ha csak őket nézem, nem nehéz azt mondani, hogy a történet máig hiteles. Ezért sem kevés az az egy perc és tíz másodperc, ami végett most ismét aktuálisa van a Dropdead sztorinak. Bár az az időtartam lesz azért kicsit több is, ugyanis a december 7 - én megjelenő Arms Race kislemez két számból fog állni, de egyenlőre még csak az első publikus. 

Négy év után, amikor is az utolsó split kijött. Amit ha végiggondolok, egy még koncertekben is aktív időszak kísért. Szóval eszembe jutott, hogy ha megint egyben vannak és vettek fel közösen új számokat, vajon lehet-e hasonló folytatásra számítani és elképzelhető-e, hogy Európában is megjelennek valahol. A választ viszont nem tudom, csak fejben ment le az egész, de azért elég jó lenne. A hate5six által rögzített egyik utolsó koncert felvétele alapján még harminc évvel a hátuk mögött is képesek lennének megdönteni a fejemben azt a megdönthetetlen tényt, hogy az Infest a valaha volt legjobb fastcore banda élőben. A választ viszont nem tudom, csak fejben ment le az egész. Mindenesetre az Arms Race ep publikus fele alá azért begyűrtem az említett koncertet is. Had menjen a méregetés. Time is now! The hour is near!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fmsuicide.blog.hu/api/trackback/id/tr8314396658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Underground! Gyanúsan sokszor van leírva az, hogy underground!
süti beállítások módosítása